Homeparty

Nu kör vi igång våra homepartys igen!  Boka in en rolig och smakfull visning med oss och dina vänner! Vi kommer hem till dig med en mängd olika cupcakes och tårtverktyg, och visar hur ni med hjälp av dessa kan göra otroligt enkla och fina dekorationer att pryda era tårtor och cupcakes med. Här får ni möjlighet att känna och klämma på produkterna och även ställa en massa frågor. Ni får även prova på att spritsa och dekorera er egen cupcake, som ni sen kan fika på. Så samla ihop dina vänner så fixar vi ett roligt och annorlunda homeparty.  Vi finns i Finja som ligger strax utanför Hässleholm i Skåne. Vi har homepartys inom en körsträcka på ca 1 timme från Hässleholm.

Som värdinna för ett homeparty, samlar du ihop dina vänner, minst 7-8 st, ni får gärna vara fler!  Vi kommer hem till dig och demonstrerar en mängd olika bakverktyg och tillbehör ur vårt sortiment. Ni får se hur verktygen används och vi ger er även en massa tips och trix inom tårtdekorering mm. Vi erbjuder även dig som värdinna, om du vill baka cupcakes (muffins)  och göra en enkel chokladsmörkräm, så visar vi hur man med enkla medel kan spritsa och dekorera fina cupcakes. De gäster som vill får sedan prova på att spritsa och dekorera sin egen cupcake, som ni sedan kan ha till fikan. Du får givetvis enkla recept av oss på både cupcakes och chokladsmörkräm om du vill.
Som värdinna får du 25 % på en valfri vara + en värdinnegåva.
De gäster som är intresserade av våra produkter kan göra en beställning på partyt. Värdinnan samlar sedan in dessa pengar innan vi kommer och levererar varorna till henne. Varorna finns sedan att hämtas hos värdinnan.
Ibland skickas de beställda varorna till värdinnan, och då ska pengarna sättas in på vårt bankgiro.  

För mer information och bokning av ett homeparty kontakta oss på tele: 0707-125636
Eller fyll i formuläret här under, så kontaktar vi dig.